۷ پاسخ

دوشیدن زیاد باعث خشک شدن میشه
ولی وقتی نمیگیره همینکارو بکن تا از قطره قطره شیرت استفاده کنه

من چون پسرم بیمارستان بود از شیر دوش برقی استفاده کردم
خیلی خوب بود و ازش راضی بودم
ولی تا کی قرار بدوشی
میتونی بیرون باشی بدوشی

اصلا بادستی یا برقی نمیشه دوشید سینه زخم میشه بعدشم انقد درد داره ک فک نکنم تحمل کنی همون بادیت بهترین روشه.من ک یه بار اومدم بادستی شیربدوشم یعنی جیقم دراومد انقدر وحشتناک بود

من استفاده میکنم
مارک چیکو
تو سیسمونی بود نمیدونم
خیلی خوبه دختر منم تو شیشه میخوره

منم شیرمو میدوشیدم تو شیشه میدادم الان ده روزه اصلا سینمو نمیگیره شیرمم خیلیی کم شده .رفته رفته تایم شیرخوردنشون کم میشه تن تن شیر میخورن

شیشه نده عادت میکنه دیگه سینه نمیگیره اشکال نداره همون پنج دیقه رو بده کم کم بیشتر میخوره شیر دوش سوراخای سینتو گشاد میکنه دایم شیرت میریزه

دخترمنم اینطوریه نمیدونم چکارش کنم دیوونه شدم