۴ پاسخ

عزیزم تو چیز شیرین بخوری و به پهلو چپ دراز بکشی اگه ۴ تا حرکت تو یک ساعت داشت اوکیه اگه نه برو بیمارستان چک کن منم دیشب اینجوری شدم نگران نباش استرس بدتر از همه چیزه

ریتم حرکت اکثر جنین ها همینطوریه، بخصوص از هفته های بیست هفت، بیست و هشت ب بعد، یه روزایی خیلی فعالن یه روزایی خیلی بی حرکت و آروم

منم که هفته شما بودم ۲ روز هیچ تکون نخورد ترسیدم رفتم بیمارستان صدا قلبش شنیدم نوار قلب هم گرفتن خیلی خوب بود.

منم دوروز اینجوری بودبچم،اماامشب حسابی ازخجالت شکمم دراومد