۳ پاسخ

وای عزیزم درکت میکنم یه هفته پیش من زدم واکسنشو خیلی اذیتم کرد تازه تبم کرد..فقط صبور باش واستارو منظم بده اگه هم تب کرد پاشویه کن .شب سبک تر بخواب یه وقت تب نکنه

لباسشو کم کن با آب ولرم دستمال نخی تمیز خیس کن آبشو بگیر بزار رو تنش،استامینوفنم هر۴ ساعت بده

منم سه روز پیش واکسن چهارماهگی شو زدم خیلی بیتابی میکرد استامینوفن و مرتب بهش بده اگه تبش خیلی بالا رفت پاشویه ش کن نگران نباش خوب میشه حوله گرم و سردم فراموش نکن