۷ پاسخ

من چند روزه با روغن زیتون چرب میکنم ماساژ میدم بعد با کهنه می‌بندم پهلوهاشو اولش باور نداشتم حرف مادرمو اما واقعا موثر بود با شربت سگا گریپ

شربت سگا گریپ.و بایو لاکت.

پدي لاكت كه براي تنظيم رودس به كوليك ربطي نداره اما پسر من كه كوليك داره هيچكدوم ازينا خوبش نكرد فقط قطرع كوليك اِيد .. تا ٣ ماهگي همين و دادم بعد كه دوز بدنش بالا رفت دكتر شربت اهورا نيني داد اونم خوبه

من پدی لاک و کولیف میدم.

ببین عزیز هبچی نده اثر نمیکنه شکمه بچتو با دارو پر نکنه چون هم برای کولیک که دارو بدی تا چن ماهگی طول میکشه دمر بخابون پاهاشو دوچرخه ای بزن حوله گرم بزار

من همه رو میدم 😁😁

من گریپ واترمیدادم بهترازاونابودخیلی خوب بود