۶ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم داشت وقتی رفت تو ۵ ماه خود ب خود خوب شد

من دختر بزرگم حساسیت داشت و بعد شیش ماهگی کاملا خوب شدم ،الانم این یکی دخترم داره که خودم پروتئین گاو نمیخورم خدا رو شکر دل درداش خیلی خوب شده

اگه به خاطر خوردن شما کولیک میگیره که بخور ولی اگه حساسیت پوستی نشون میده سعی کن انواعشو امتحان کنی مثلا پاستوریزه و هموژنیره چون معمولا به محلیا حساسیت دارن ولی مطمئن شو مال اون باشه چون گاهی بعضی آجیلا حساسیت پوستی میدن یا آرد

منم این مشکلودارم بهداشت هم گفت نتونی بخوری کل کلسیم بدنتوبچه میگیره دندون دردمیگیری استخونات پوکی میگیره موندم چیکارکنم

بهتره کلا از شیر استفاده نکنید مگه اینکه محلی باشه مطمئن باشید تب مالت نداره.۱ سال به بعد تقریبا خوب میشن

دکتربه من گفت لبنیات وپروتین گاوی نخور برای رفلاکسش ولی خوب نشد منم دیروز بعد از یکماه ونیم بستنی خوردم😉😉😉