۵ پاسخ

عرق نعنا یا مرپنبه یا ه چیز دیگه ای که بزرگترات میدونن که شیرت صاف بشه بخور

اول سعی کن با شیر خودت کامل کامل بش بدی سیرش کنی بعد شیرخشک بدی چون شیرخشک سنگین دادی دیگه شیر خودتو نمیتونه هضم کنه بدمزه هم هس شیر مادر بالا میارش سعی کن اول سینه هاتو تخلیه کنی بعد شیر خشک هر سینه بیس دیقه زمان بش بده

سلام پسر منم این مشکل رو‌ داره دوماهشه بردم دکتر شیرخشک‌ببلاک ar داده اونو‌بالا نمیاره اگه‌خیلی شدید باشه باید امپرازول بدی البته ببری دکتر بنظرم بهتر باشه

وای پسر منم همینطوره ... شیرخودمو همش بالامیاره اما شیرخشک نه .سه شنبه ویزیت ماهانه داره پیش دکترش میخوام بپرسم ...

جهشی بالا میاره؟چه شیرخشکی بهش میدین؟