۱۴ پاسخ

والا من هردوشو خیلی دوست دارم بچه امم دختره

عزیزم من برعکسشو شنیدم
ولی کلا میگن ویار ربطی به جنسیت نداره و بدنت دستور میده چی لازم داری
ایشالا که خیره ❤🌹

عزیزم من از شیرینی متنفر بودم ولی عاشق ترشی ام بچم دختره

والا فک نمیکنم ربطی داشته متفاوته
ولی من خودم همش چیزای ترش میخورم بچم پسره

ن باوا این همه حرفع الکیه من سرپسرم عاشق شیرین جات بودم پسرشد

والا درست غلط‌شو نمیدونم ولی برامن همینجوری بود ویارم فقد ترش بود بچمم پسره

نه اصلا.اینطوری نیس انصافا برعکش همه اینا تو خانواده و دوستای ما پیش اومده

منم ویارم شوووور و ترش بود ونی نی م دخمله.

ن ربطی نداره...

من ویار چیزای ترش داشتم دختر شد ... ربطی به این چیزا نداره عزیزم

زیاد شنیدم ولی واسه خیلیا صحت نداره

ن عزیزم چرته من ترش دوس داشتم دختربودالبته بچه اولم الان دومی روباردارم اصلانمیدونم چی دوس دارم یه دفعه ای عاشق یه چیزی میشم وهوسشومیکنم

من ویار چیزهای ترش رو داشتم ولی بچه م دختر شد