۶ پاسخ

دختر من کلا گرمایی اتاق من و دخترم شبیه فریزر
بایه پتو نازک هم گرمش میشه

به دمای خونه مونده گلم..وگرنه من گاهی درمیارم

خونه های الان گرمه اون قدیم بوده تا درخونه باز میشده سرما و برف میزده تو خونه و یخ نیشده خونه نه الان

والا من نه کلاه میندازم نه جوراب وقتی میخوابه هم یه چیز نازک وفقط روپاهاش

اینجوری بچه عادت میکنه..حتی اگه بزرگتر شد سرش اگه چیزی نباشه یا نپوشونینش مریض میشه..دمای خونه اگه مناسب و گرمه لازم به اینا نیست..ففط شکمشو حتما حتما ببند همین..الانم سن بچت کمه جوراب لازم نیست ولی اگه ی لچک یا روسری بچه نرم روی سرش بذاری بازم خوبه

یه دماسنج بگیر تو اتاق بزار هوای اتاق 26یا 27باشه خوبه اگر اتاق سرده اره بپوش