۶ پاسخ

عزیزم اگہ امکان دارہ تا بھداشت برید وصدای قلب نی نی روگوش بدین

نگران نباش خوابه حتما..

عزیزم یه خرما یا یه شربت شیرین بخور، بلافاصله پهلو چپ دراز بکش و دستتو روی شکمت بکش، و ضربه های خیلی اهسته به شکمت بزن،باهاش حرف بزن، و یه نور مثل نور چراغ قوه موبایل به شکمت بتابون، این حرکتا رو بزن حرکت میکنه، نگران نباش
فقط استراحت باعث میشه نی نی خوب حرکت کنه

نگران نباش عزیزم
بچه ممکنه خواب باشه ،یه چیز شیرین بخور و ب پهلوی چپ دراز بکش

اذیتش نکن حتما خوابه

تندتند چیز شیرین بخور و یکساعت به چپ بخواب باید ۴ تا حرکت بکنه اگه نکرد برو بهداشت