۵ پاسخ

پسر منم سرلاک میخورد ولی توپول نشد.ولی اون همه ویتامین داره مفیده

قیمتشم ۱۸تومنه

به نظرم سرلاک نده به جاش براش کمکی درست کن سرلاک فقط سیر میکنه هیچ مواد مغذی و ویتامین نداره

سرلاک حکم چیبس و پفک داره فقط بچه رو چاق میکنه ارزش غذایی نداره بهتره خودت فرنی و سوپ واینا درست کنی بهش بدی و نهایت گاهی بهش سرلاک بدی به عنوان میان وعده

عزیزم براش سرلاک برنج بگیرمنم اول واسه پسرم برنج گرفتم من ک به پسرم میدم راضییم واسه میان وعده خوبه سه قاشق سرلاک بانصف لیوان اب جوشیده ولرم