۴ پاسخ

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره نه برای نینی ن خودتون درصورتی ک قبلا هم این کارو کرده باشین ک یوقت حساسیت نداشته باشین و دردش براتون عادی شده باشه

اگه از قبل انجام میدادی و عادت داری بعیده بد باشه چون من انجام میدم ولی بازم از دکترت بپرس چون هرکسی شرایطش متفاوته....

من از دکترم پرسیدم اپیلاسیون بیکینی ضرر داره،گفت چه ربطی داره اصلا

سلام. منم با ترس و استرس بالاخره چند روز پیش انجام دادم. اتفاقا روز بعدشم سونو داشتم خداروشکر مشکلی نبود. اگه ترس و درد نداشته باشی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد