۴ پاسخ

وایی تروخدا بگید چی تاثیر داره استفاده کنیم دیگه دارم اون دنیا رو با چشمام میبینم از درد لگن و واژن الان طوری شده حتی رگ های پشتمم میگیره میسوزه همه جااام دوست دارم از درد موهامو بکشم داد بزنم😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم من استفاده کرده بودم واقعاعالی بود و۲سانت دهانه رحمم بازشد اما هفته اخر روغن کرچک دکترداد ک فرداش دردام شروع شدوزایمان کردم

منکه تازه دارم استفاده میکنم ان شاءالله ک اثر کنه.

شما یکم زوده فک.کنم واسه باز شدن رحمت یه هفته دیگه اقدام کن بزار بریی داخل37