۶ پاسخ

سلام منم امروز دخترمو بردم دکتر تب داشت گفت ویروسیه بهش بروفن داد ۶ ساعت

سلام.منم هرموقع آیساتب میکنه شیاف براش میزارم هر۴ساعت بعد هر۶ساعت چون اصلا قطره و شربت نمیخوره..هم اینکه شیاف سریع تبشو میاره پایین..اما تبش بیشتر ازسه روزطول کشید حتما دوباره ببرش دکتر عزیزم

ببین باید چهار ساعت فاصله باشه بینشون....با گلاب هم پاشویش کن

آره شیاف بزن ی دستمال نم بزار ب نافش فوری میاد پاببن

ایبوپروفن هم عالیه ها زود تب رو میاره پایین اخه شیاف زودی شکمش رو روون میکنه و اسهال میشه

آره عزیزم مشکلی نداره