۱۱ پاسخ

من برای دخترم ما بی بی استفاده میکنم خیلی خوبه

مای بی بی عالیع

مای بیبی حرف نداره...منم‌مای بیبی استفاده میکنم عالیه

من ایسری مرسی گرفتم خوبه کشش هم کمتر رو رون دخترم میمونه تا مای بیبی و کوکومی گه قبلا استفاده کرده بودم

فقط وفقط مای بی بی مولفیکس واسه دخترمن حساسیت داداگه میخوای پوشک ایرانی وارزون بزنی مارک مای بی بی مرسی بارلی مولفیکس اگه میخوای پوشک ترک بزنی پمپرز پریما کانفی جان به به

سلام من هم مولفیکس استفاده کردم هم مای بی بی
هردو هم جذب خوبی داشتن و من راضی بودم فقط مولفیکس کمی کشش سفت تره به نسبت مای بی بی کمی بیشتر رد میندازه.وگرنه من از هردو راضی ام.

من از چند مدل مارک استفاده کردم مای بیبی از همش بهتره بقیه مارک ها وقتی می‌بندی جذبشون پایینه و تا یک کم دستشویی میکرد میزد بیرون

سلام منم رفتم داروخونه بهم مای بیبی دادن.

مای بی بی و پریما عالیه

من مولفیکس استفاده می کنم

من مای بی بی استفاده میکنم خوبه