۱۲ پاسخ

عزیزم پسرمنم دقیقا هم سن بچه شماست اخلاقش هم مث واسه شماس.من باقاشق غذامیدم اصلا نمیخوره وقتی سرگرم بازی هست بادستم بهش غذامیدم دیگه چاره ای ندارم

با بازی کردن بهش غذا بده و اینکه بزار خوب گشنه بشه موقع غذا دادن براش شعر بخون که حواسش پرت بشه اون موقع بهش غذا بده از مکمل های غذایی و مولتی ویتامین ها هم استفاده کن

شماباید غذای اینجور بچه هارو خیلی مقوی کنید که دوقاشق فقط خورد بدونی هم سیرش کرده هم ویتامین لازم به بدنش رسونده

پسر منم همینطوریه الان ده ماهش شده و سوپ نمیخوره.تکو توک به غذا علاقه نشون میده ولی در کل هیچی نمیخوره.از ساعت ۱۲و ۱شب که شیر میخوره دیگه هیچی نمیخوره تا ده و یازده صبح اونم با کی بازی چندتا قاشق سرلاک یا چایی و بیسکویت میخوره و دوباره شیر میخواد

تو غذاش کره گوجه جودوسر هی سوپشم عوض کن

مث دختر منه😣😣کلافه شدم از دستش....فقط هی میپزم و میریزم دور😣هیچچچچی نمیخوره

سلام عزیزم. دخترم منم همین طور بود اما با بازی بهش غذا میدم خدا رو شکر میخوره. و اینکه غذا رو متنوع بهش بده مثلا یه چیزی که امروز بهش دادی دو یا سه روز دیگه بده. اینطوری غذا میخورن

من یه اپلیکیشن براش دانلود کردم finger family song اینو براش باز میکنم توی گوشی گوش میده میرقصه حواسش پرت میشه میخنده منم از فرصت استفاده میکنم قاشق رو میشوتم دهنش 🤭😅

پسر منم ده ماهشه همینجوره هیچ علاقه ای به غذای خودش نداره ...تو‌بازی و سرگرمی هم حواسش هست دهنش رو محکم میبنده ...وزنش هم خیلی کمه...شیر کمکی هم در روز سه تا چهار بار هر دفعه فقط ۶۰ سی سی می خوره ...شیر خودمم دااغونه

عزیزم برای منم همینطور بود بهش تخم مرغ بده. سیب زمینی با کره له کن بده کم کم بخور باید هریک ساعت غذا بدی تا یاد بگیره

شیرخشک یا سرلاک هم نمیخوره ؟

سلام عزیزم سرلاک یا بیسکوییت رو امتحان کن