۶ پاسخ

عزیزم بزار یه راهنمایی اساسی بهت بکنم در مورد قطره ها من اینو از دکتر پسرم پرسیدم اهن رو لیپوزوفر بده ولی مولتی ویتامین همون مال بهداشت رو بده خارجی و ایرانیش فرقی نداره مولتی رو صبح بده اهن رو عصر سعی کن هیچ وقت یادت نره. شیر هم بهت گفتم از مین سوپرامیل . بیومیل و بیومیل پلاس . یکیشو بهش بده .من بیومیل میدم وپسرم ۶ ماهگی ۹.۵۰۰ بود الان هشت ماه و ۲۰ روز داره و ۱۲ کیلو هست . من سه وعده اصلی و دو میان وعده رو حتما میدم . هیچ وقت هم بهش سرلاک ندادم چون ارزش غذایی نداره . سرلاک خونگی بهش دادم .سویق تو غذاهاش ریختم . اب ماهیچه قطعه بندی میکنم میزارم فریز هر روز یه کاسه با نون سنگک بهش میدم . خرما و موز رو فراموش نکن . عدسی . حلیم خونگی . سوپ . معجون . کرم خرما. سیب زمینی. ماست و میوه . زرده تخم مرغ . سیب رنده شده . اب هویج . گلابی . اینا رو بهش میدم تو هم بده .در ضمن هر دو ساعت ۱۸۰ سی سی شیر میخوره شکمو

من اپتامیل مصرف میکنم یبوست و اسهال ایجاد نمیکنه ولی وزن دهیشم خوب نیس.هرشیرخشکی ممکنه ب ی بچه بسازه ب بچه دیگهی نسازه

عزیزم کاش اینجا سوال نکنی در مورد شیر خشک هر کس یه چیز میگه ممکنه به بچه تو نسازه ولی طبق تحقیقات من و سوال از دکتر . شیر نان و ببلاک باعث یبوست در ۸۰ درصد بچه ها میشه . شیر آپتامیل و گیگوز اصلا به بچه وزن نمیده و در مواقعی باعث اسهال میشه . بهترین شیر خشک ها سوپرامیل .بیومیل پلاس و بیومیل هست

عزیزم خوب غذاشو تقویت کن من ک با غذا نتیجه گرفتم و مولتی ویتامین

گلم من سوپرامیل میدم خیلیم ازش راضیم نه دل دردو یبوست میشه نه اسهال!وزن گیریشم عالیه

شیر خشک کمکی ببلاک و بدید