۴ پاسخ

وقتی دکترت اجازه نداده نرو ریسک نکن.منم دکترم هواپیما نمیذاره برای عید گفتم ماشین اونم خیلی مواظب باش و مسافت کم

عزيزم هست ماهه اصلاً نميذارن شما سوار هواپيما بشى ايشون خودش تنها بره شما سلامت بچه رو به خطر بندازى كه چى بشه

چیزی نمیشه گلم فقط هوا پیما بلندشدنی نترس بدشم فکر نکنم زن باردار بزار هواپیما

هواپیما ماه های اخر خیلی خطرناکه به دلیل بالارفتن فشار ممکنه بچه تو شکمت خفه بشه یا همونجا زایمان کنی مراقب باش