۲۰ پاسخ

سودوکرم عالیه یه شبه خوب میکنه

عزیزم کالاندولا عالیع هم هم ضد التهابه هم ترمیم کننده ...پسر من پاش سوخته بود دوروزه خوب شد با کالاندولا از اون موقع نسوخته

سلام پماد ویتامین آ د استفاده کن منکه خیلی راضیم همیشه برا سوختگی پای پسرم استفاده کردم جواب گرفتم .

عسل هم خوبه البته طبیعی باشه یا روغن محلی گوسفندی باشه

عزیزم آردن خوبه

کانودولا استفاده میکنم اگه زود به زود پوشاک بچه روعوص کنی پاهاش عرق سوز نمیشه

سودا کرم خیلی خوبه مثل اب رو اتیشه

سودا عالیه فقط یکم گرونه

کالاندولا یا ان ان عالی

سودا کرم عالیه.من خیلی راضیم

من از پماد فیروز استفاده کردم برای دخترم.خوب بود

ترکیب پماد زینک اسکاید و اِن اِن

عزیزبهترینش کالاندولا هست

سودوكرم عاليه و نميذاره سياهم بشه

من برای نی نیم پماد ا. د میزنم راضیم اصلا تاحالا سوختگی شدید نداشته سعی کن زود به زود بشورش تاچون سوختگی نی نیو اذیت میکنه

من که کالاندولا استفاده میکنم راضیم

کرم آردن عالیه

کرم محافظ،پای،کودک ایروکس عالیهوهم میزنم سری بعد،ک پوشکشو باز میکنم خیلی،بهترشده

کالاندولا عالیه من استفاده میکنم

عزیزم کالاندولا