۵ پاسخ

والا من از همون اول روزی چهاردفعه سه طبقه میرم و میام برای بردن پسربزرگم به مدرسه تازه اگه بقیه روز دیگه لازم نشه بیرون برم
یعنی واقعا شماهانمیخواین تحرک داشته باشین؟
اینجوری که تاآخرحاملگی میترکیم
من تمام کارهامو دکترامو مدرسه بردن پسرم و اکثراوقات خریدامو خودم انجام میدم
هرچی اکتیو باشی به نفع خودتو بچته
تازه من سزارینی هم هستم یعنی اصلا برام فرقی نمیکنه تحرک داشته باشم یانه ولی اگه قراره طبیعی زایمان کنی که حتما تحرک داشته باش به خصوص روزهای آخر پله رفتن و اومدن خیلی به راحتتر زایمان کردنت کمک میکنه

خسته شده لابد خوابه استراحت کن خودت حتما

چیزی نمیشه من تا اخر کلی پله بالا پایین میرفتم.خسته شده خوابیده

احتمالا خوابیده. یه چیز شیرین بخور نیم ساعت به پهلوی چپ دراز بکش تکون میخوره. اگر تکون نخورد باز یه چیز شیرین بخور...

خوابیده نگران نباش