۵ پاسخ

علیک سلام بنظرم چیزی نباید در بارداری بخوریم و بعد زایمان پشیمون بشیم چون میفهمیم این چیزی که در بارداری استفاده کردیم واسه جنین ضرر داره و بعد زایمان اتفاقی واسه جنین بیفته در وزن جنینمون اخه در سنو گرافی وزن جنینو مشخص میکنن و میگن وزن جنینتون چقدر هست الان من در 35 هفتگی رفتم گفتش 2300هست بنظرم وزنش خوبه ولازم نیست چیزی بخورم عزیزم مراقب خودت و جنینت باش فدات انشالله ب سلامت ب دنیا بیاد و وزنه خوبی داشته باشه

منم امروز دارم شروع میکنم‌امیدوارم زود نتیجه بگیرم

من دکترم الان بام ترومام داده شروع کردم خوردم تو سونو 18 هفته هم 235 بود

من پودر لیدی میل رو دارم میخورم ، عالیه ، وزن بچه هامو برده بالا
ولی ترومام رو نمیشناسم ، از پزشکت بپرس

من خوردم آره خوب بوده