۶ پاسخ

عزززیزم زیادلباس تن بچه نکن روغن بنفشه بزن ویاکرم کیو وی دخترمن همینطور بود خوب شد عرق کاسنی بخورگرمی هم کمتربخور

به نظرم که هیچی نزن این جوشا طبیعیه و همه ی بچه ها میزنن و دوره خاصی داره خودشون به مرور کم و خوب میشن اصلا دستکاریشون نکن دختر من تمام بدنش و صورتش داشت فقط دوبار با گل خیرون شستشوش دادم

سلام عزیزم.پسر منم اول لپاش فقط میزد بعد چونه و یکمی سینش و حالاهم روسرش هست.دکتر کرم اوره و اوسرین ثمین رو داده خیلی بهتر شده.هنوزهم جوش میزنه ولی نه به اون شدت و رنگشم دیگه قرمز نمیشه.
خودت گرمی زیاد نخور یه مدتم نذار بوسش کنن مخصوصا آقایون

عزيزم پسرتون حساسيت نداره؟
كرم ايروكس مرطوب كننده بابونه استفاده كن عاليه...و اينكه عزيزم اون پمادا استفاده زيادتين مضره اما ايروكس خوبه

عزیزم منم دخترم همین جوری شد سعی کن چیزای که تب گرم داره نخوری رو صورتشم خیار بزار

دوست عزیز من حدس میزنم پسرتون حساسیت به لبنیات داره. یک هفته خوردن محصولات گاوی رو محدود یا ترک کنید نتیجه اش رو ببینید. یعنی حتی کیک و کلوچه ای که توش شیر یا شیر خشک داره نخورین.گوشت گاو هم همینطور. اگر بهتر شد حساسیته. لباسهایی هم که پرز زیاد دارن تنش نکنید که نسابه به تن و صورتش.
شیر خشک بهش میدبن؟