۶ پاسخ

سلام بایدتادوروزبهش استابدید‌وروزاول کمپرس اب سردوروزدوم کمپرس اب گرم بکنیدوگرنه جای واکسن قلمبه می شه واذیتش می کنه

عزیز اگه تبش قطع نشد ببرش متخصص اطفال..منم امروز واکسن ۴ماهگی دخترم زدیم براش دعا کنین..انشاالله دخترشماهم زودخوب بشه....

فکر کنم 2 رو طول بکشه دختر منم این جوریه تبش خیلی بالاس

نگران نباش عزیزم.دختر منم همینطور بود تا ظهر فرداییش بود بعدش دیگه تب نکرد....کلا اما تا سه روز همش حواست باشه تب نکنه....بعضیام میگن تا یه هفته حواست باشه ولی این پیوستگیش فکر نکنم بیشتر از یه روز طول بکشه.باز بچه تا بجه فرق داره...

رد واکسنش رو کمپرس گرم بذار هرچی بیشتر بذاری زودتر مایع واکسن جذب میشه اذیت نمیشه دیگه

تا سه روز ادامه داره