۱۱ پاسخ

سلام به منم تو سونو ان تی گفتن پسره
سونو بعدی که رفتم پسر بود من خیلی ترشی میخورم و هاله دور سینه هام قهوه ای تیره شده البته بدن ها با هم فرق میکنه

برا من ان تی گف دختر انومالی رفتم گف پسر
علایما ک همه باهم متفاوته

اگه پسر باشه سخت اشتباه شده
ولی دختر بگن جای شکش زیاذه

پسر زود تشخیص میدن عزیزم بگن پسره کم پیش میاد عوض بشه.قدمش پر خیرو برکت باشه برات

چهارده هفته سونو گفت پسره .‌ از قبلشم هر کی نگام میکرد میگفت پسره . آنومالی هم باز گفت پسره ... خیلی سرحال و شلوغ شدم ، اصلا ویار نداشتم ، نه حالت بد نه خوب ، کلا انگار باردار نیستم ، چهره مم میگفتن قشنگ تر شده .. پسر مامانو خوشگل میکنه .. باد هم نداشتم ، الان تو بیستو دو هفته وقتی نمک میخورم باد میکنم

ب منم تو۱۳ هفته گفتن وتوانومالی همون پسرشد.
من پسرم سمت چپه وحالت تهوعام خیلی کم بود وبیشترشب بود واولش میل ب ترشی وشوری بود والان کلاهوس کیک وشیرینی شده

نمیشه اعتماد کرد چون از حدس و احتمال میگن.۱۸ هفته سونو انومالی بری دقیق میگن

سلام.مبارکه.واسه من تو هفته۱۲رفتم اصلااااا معلوم نبود به همین خاطر گفت احتمالا دختره حالا موند هفته۱۸برم ببینم چیه

سنو ان تی بمن گفت پسره انومالی که رفتم دختر بود

سلام عزیزم سونو انومالی بری صددرصد درسته دوسه هفته دیگه برو من ترشیجات خیلی میخورم پسر بیشتر سمت پهلوچپ جمع میکنه خودشو ویار پسر کمتره نسبت به دختر

منم بچم پسره زیاد ترشی میخوردم همه بهم گفتن پسره ولی باور نکردم سنو رفتم گفتن پسره