۹ پاسخ

اره عالی اگه خوراکت خوب باش تا 3 کیلونیم باید برسه

اینوببین عزیزم ازهفته۳۰به بعدوزن میگیرن خوب تغذیه داشه باشی ب ۳کیلومیرسه

من کتاب دارم نوشته ازاین هفته هاب بعد از۱۵۰گرم اینارشد میکنه تاماه اخر۳۵۰۰،اینامیشه هفته ب هفته وزن بچه بالا میره

سلام منم هم تاریخ شما رفتم وزن دخترم ۱۴۰۰ بود از دکترم پرسیدم گفت خیلی خوبه قشنگ ب خودت برسی تا ۴۰ هفته امکان داره ب ۴ کیلو هم برسه

فکر کنم تا ۴کیلو برسه

من سی و دو هفته رفتم دو کیلوبود

من ۳۰ هفته ۱۵۰۰ بود
۳۶ هفته ۲۷۰۰

همش به تغذیه ات ربط داره عزیزم.
من سی هفته و ۲ روز رفتم ۱۴۷۰ بود.
دکترم گفت معمولا هفته ای ۳۰۰ اضافه میکنن

سلام اره عزیزم وزنش عالیه تو هفته ۳۸معمولا وزنشون۲۷۰۰تا۳۴۰۰