۶ پاسخ

نه بابا نوزاد را نمیشه ناشتا نگه داشت منم ازمایش خون دخترم را ۹ماهگی انجام دادم

نه عزیزم بچه رو گشنه نگه دار من واس ازمایش پسرم ازازمایشگاه پرسیدم گف نیازنیس جفتشو باهم انجام دادم

نه عزیزم پسر منم چند وقت پیش آزمایش ادرار و خون گرفتن ازش.نیاز نیست ناشتا باشه هر موقع ببری انجام میدن

ازمایش ادراروتاپونزده ماهگی میتونی ببریش ازمایش خونم توهمین یه دوماه ببرش ک ببینن خدایی نکرده کم خونی نداشته باشه

عزیزم شش ماهگی که آزمایش خون ندارن واسه همه بچه ها تو چکاب یک‌سالگی مینویسن

به ماهم نگفتن،من دخترم الان 9ماهو13روزشع
چ ا به ما نگفتن