۸ پاسخ

برای زردی من شیرخشت میدادم و واقعاھم تاثیر دارہ دل دردھم شربت گرمیچرمیدادم

عناب و ترنجبین خیلی خوبه بخوره
با دوغ و عرق کاسنی هم بشورینش برا دل دردش هم چون تازه متولد شده باید دکتر دارو بده

ترنجبین من هم خودم خوردم هم به دخترم دادم البته دختر من زردی نگرفت، انار شیرین هم خوبه،کولیک ک باید ببرین دکتر ک دارو بده

شیر خشت معجزه میکنه

فقط شیرش بده 1ساعت یه بار تا دفع داشته باشه

من شیرخشت دادم خیلی هم تاثیر داشت

خودتون انار بخورین سردیجات بخورین شیرخشت هم خودتون بخورین هم کمی به نوزاد بدید

ترنجبین برا زردی خوبه. یا قطره شیرخشت از داروخونه بگیر. دلدرد آبجوش نبات. قطره پدی لاکت