۴ پاسخ

با قصه ،براش توضیح بده وبازهای نوبتی باهاش بکن ،وبراش توضیح بده که سر نوبت خودش باید به بازیش ادامه بده اعتماد بنفسش پایین رو اعتماد بنفسش کار کن

سلام خب براش شبا تویه داستان با شخصیتای حیونی تعریف کنید ک همیشه نباید از حقش بگذره سعی کنید از سرش بیوفته ن با دعوا با تعریف و قانع کردن اینطوری بزرگم ک بشه نمیتونه از حق خودش دفاع کنه

سلام عزیزم سعی کن باهاش تمرین کنی تو خونه یا بیرون که یاد بگیره نوبتی هست وموقعی که نوبتش میشه نباید بزاره کسی حقشو بیدلیلی بگیره مگه اینکه موقع استسنا باشه من همیشه با پسرم تمرین میکنم آنم یاد گرفته همیشه میگه نوبت باید رعایت کرد

سلام عزیزم...اعتماد ب نفسش پایینه..باهاش بازی کن بهش یاد بده اعتماد ب نفسش بالا ببر ..