۵ پاسخ

عزیزم هر روز دو لیوان شیر بخور با موز قاطی کن شیرموز بشه بستنی اگه قند و فشار نداری هر روز بخور اجیل خییییلی خوبه مخصوصا پسته و فندق و گردو و ارده و شیره خیلی خوبه گوشت ام بخور گوشت گوسفندی ، گوساله نخور چون سردیه. اینارو بخور یکی دو هفته ای وزن میگیره

کباب اجیل ماهی سبزیجات ماست

دکتر روبگین براتون پودرلیدی میل بنویسہ

عزیزم .کبار درهفته ۳بار حداقل بخور .بستنی هرروز بخور دلستر گندم یه لیوان در روز یا دوروزی بخور .فرنی پسته تخمه کدو اینا عالین گردو .سنجد یا پودر سنجد

سویق گندم و جو خوبه من استفاده میکنم یه قاشق میریزم داخل خرما صبحا میخورم