۹ پاسخ

اره عزیزم‌بذار دو سه روز از تاریخ پریودت بگذره دوباره امتحان کن

این زودیا تست زدی

اگه باردارباشی الان قطعاآز یابی بی بزاری معلوم میشه، اگه منفی بودبرودکتراحتمالاکیسته درصورته غیربارداری

عزیزم اگه تو این چند روزه آزمایش دادی که حتما باردار نیستی به دکتر مراجعه کن ایشالا که مشکلی نیست❤🌹

بی بی چک خیلی دقیقه احتمال داره کیست داشته باشید

عزیزم من آخرین پریودیم ۱۸اذر بوده الان ۱۸دی پریود نشدم و الان ۲۵روز از پریودم میگذره

بله ۵بهمن آزمایش خون دادم

نه عزیزم شاید کیست یا عفونت داری

اینشا الله بارداری