۷ پاسخ

صبحانه ساعت 10ونیم11میخوره
امروزشو میگم 6تابیسکوییت مادرباشیرگرم همراه یه گردو که پودرکردم و یه ق مرباخوری قاووت خورد
ساعت 1 پوره سیب زمینی شامل سیب زمینی کوچیک شیرکره نمگونعنا
ساعت2 یه قاشق غذاخوری سمنو
ساعت 3خوابیدتا 4ونیم
پاشد 2قاشق غذاخوری برنجوخورش
ساعت 7رفتیم دکتر برامن وگرنه کمپوت سبب پخته بودم بجاش نصف بسته چوب شورخورد بعدم رفتیم خونه پدرشوهرم اینا عمش پفیلادرست کرد خودشو باپفیلاسیرکرد متاسفانه الانم داره شیرمیخوره مبیخوابه

پسر من صبح یه ماست خوری فرنی خورد دوباره خوابید بیدار شد یه بشقاب خورش خوری سوپ خورد و از ساعت ۴تا۵نیم مشغول شیر خوردن شد دیگه من بیهوش شدم
ساعت ۶نیم پودر آهن و یه پرتغال خورد
بعد یه دونه بیسکوییت خورد
ساعت ۹یه تخم مرغ خورد
ساعت ۱۲ در حد ۱۰قاشق پلو قیمه خورد
بعدم تا صبح چندبار شیر میخوره
البته بین این وعده ها هربار یکم شیر خورده

من که یه دستم فقط تو دهنشه اگه میل داشته باشه سعی میکنم هر چی دستم اومد بدم بهش اگه بی میل بود غذایی که دوست داره میپزم .برای صبحانه ش یا فرنی یا تخم مرغ یا املت برای ناهار و شام هم یا سوپ یا عدسی یا آش یا از همون غذاهای خودمون تقریبا 4 وعده غذا میخوره میان وعده هم میوه وبیسکوییت و آب‌میوه طبیعی و از این جور چیزا

وزنشم ۱۱ .

دحترمن ۱۵ ماهس. امروز ساعت ۱۰ بیدارشد سه تا نیمرو بلدرچین خورد و تا ناهارش چندتا پسته میدم و نصف حلقه اناناس طبیعی . ناهار یه بشقاب عدسی خمیر نون هم ریختم داخلش و خوابید ساعت ۴ تا ۶:۳۰ اینا بیدارشد شیرخودمو خورد ، تا ساعت ۷:۳۰ چند پر پرتقال تا ساعت ۱۰ کوکوسیب زمینی خورد تا ساعت ۱۲ چند لقمه نون و ماست وخوابیده الانم . همیشه ساعت ۱۱میخوابه امشب باباش بیدارنگه‌داشتش بازی کرد .برنامه امروزش بود

قطره مولتی ویتان خیلی خیلی خوبه حجم غذایی که بچه میخوره بیشتر میشه ولی دیگه توهیچ داروخانه ای پیدا نکردم پسر من سعی میکنم روزی پنج وعده بخوره سه وعده غذا باشه دو وعده میان وعده یا بستنی یا میوه یا شیر بیسکوییت خلاصه هرچی

بطورمیانگین 5وعده میدم گاهی6وعده
ولی انقدراه میره همشو میسوزونه والا