سلام بچه ام سه روزه شکمش سبز کار میکنه چیکار کنم

۶ پاسخ

اشکال نداره سرماخورده تا دوسه روز بزار ادرارخالی کنه رویه دستمال بعد بزارش روبخاری تاخشک بشه وقتی کمی گرم شدبندازش دور کمرش تاخوب بشه نسوزونیش

باید دقت کنی ببینی‌سرماخوردگی نداره ، از فعالیت های روده هم بعضی وقت ها میشه ،دکتر به من پدی‌لاکت داده روزی ۵ قطره میدم

یه خورده سردش شده گرمترنگه دار دماخونه روهی چک کن پی پی کردهی نبرنشورسردش میشه

شاید سرما خورده یا گوش درد داره پشت گوشش رو چرب کن پهلوهاشم چرب کن و بپوشون

احتمالا سرما خورده ببرش دکتر

قنداقش کن تا پهلو هاش گرم بشه