۱۰ پاسخ

منم يه ساعت يه ساعت بيدارم 😢

عزیزم منم هنوزتاصبح صدباربیدارمیشم واقعا دیگه خسته شدم😪

قبل خواب بهش سوپ یا فرنی بدین کم کم فاصله شیر دادنش رو زیاد کنین بعداز یه مدت واسه شیر کمتر بیدار میشه و بیشتر میخوابه

سلام عزیزم منم به دردشمامبتلام تازه بچه ی منم ۷ماهونبمشه

این بیدار شدنشون بخاطر اینکه هنوز مهارت اینو ندارن ک وقتی نصف شب بسدار میشن بتونن دوباره بخوابن یکم زمان میبره تا یاد بگیرن دختر منم همینه.
بیشتر بچه ها تا ۹ماهگی و بعضیا تا ۱ سالگی طول میکشه تا خواب شبشون منظم بشه

من دخترم واکسن ک زد خوب شد شروع کردم سوپ و حریر بادوم اینا دادن شبا یبار فقط واس شیر بیدار مبشه اونم نزدیک صبح

تا کی پسرتون شب برای شیر بیدار شد؟ خودش عادتش عوض شد یا شما شیرشبشو قطع کردین

عزیزم پشکل خواب کوجولوتون درست شد؟

حتما گشنه میمونه

وای خدایا😣بچه منم اینطوریه...من منتظرم ۵_۶ ماهش بشه بلکه یه خواب راحت داشته باشم نگو خیلی ها مثل من هستن...اخه همه اطرافیانم به من میگن بچهت خوابش سبکه و بدقلقه و بچه ما تخت میگرفت میخوابید