۴ پاسخ

من میخوام این هفته از پیج سورنا فود بگیرم چون ارسالش فقط هفتگی هست و از خیلی از مامانای اینجا شنیدم راضی بودن

من از یه پیج تو اینستا گرفتم خیلی عاااالیه این سومین بارم بود که سفارش دادم.خداروشکر رو قد و وزن دخترم تاثیر فوق العاده داشت و دندونش راحت دراومد و اصلا هم سرما نخورده واسه این سویق.روزی سه وعده تو غذاهاش می ریزم.همه چی هم داره پیجه.هم سرلاک هم معجون هم چهار شیره...

من از یه پیج معتبر که سویق خونگی و خوشمزه و همه جوره درست میکنن گرفتم..برا پسر بزرگم..کوچیکه هم از شیش ماه به بعد..من دوتا بسته سیصد گرمی با هزینه ارسال شد ۲۵ تومن..شیش ماه تاریخ انتقضا داره..سویق کودکه..

فروشگاه های طب سنتی ها دارن
من تو فرنی و حریره اش ریختم یه نفرم دیدم گفت تو سوپ بچه مثل نمک میریزه ، من از تهرانسر گرفتم ولی قیمتشو یادم نیست ، خواستین بگیرین بگین سویق کودک میخوام