۶ پاسخ

عزیزم دوبرابر وزنش باید قطره استامینوفن بدید .من قبل از اینکه برم بهداشت بهش میدادم هر ۴ ساعت باید بهش بدید روز اول. وقتیم واکسنشو زدید اومدید خونه کمپرس سرد بزار رو پای چپش چون دوماهگی فقط یه پا رو میزنن .کمپرس سرد رو هر یک ساعت ۳۰ ثانیه بزار خییییلی تاثییر داره.بعد اینکه پاهاشو تکون میده شروع میکنن به گریه اصلا نگران نشی عادیه سعی کن پاشو بگیری تا اذیت نشه .روز دومم کمپرس گرم بزار .هر ۶ ساعتم استامینوفن بده .ایشالا که اصلا اذیت نمیشید.

قبلش قطره ندی بهتره بعد از ولکسن هر ۴ساعت استامینوفن سر ساعت تا ۴۸ ساعت بده بدنشو با حوله پاشویه کن لباس زیاد تنش نکن جایه گرم نمونه از کمپرسم میتونی استفاده کنی

سلام عزیزم نه دکتر پسر من گفت بهش استامینوفن رو بعدش بدید که واکسن قشنگ بشینه تو بدنش، فقط قبلش خوب بهش شیر بده، سیر باشه قشنگ که خوب بخوابه بعد واکسن چون بعد واکسن بد شیر میخورن، رسیدی خونه استامینوفن رو شروع کن هر 4 ساعت یا اگه تب نداشت هر 6 ساعت

بعد سوزنش ۲ برابر وزنش قطره آستامینوفن بده بعد قنداقش کن کمتر اذیت بشه پاشو نتونه تکون بده

اره یه ربع قبل قطره استامبنوفین دو برابر وزنش،بعد از واکسن اب خنک تو ی نایلون بریز از رو لباسش بزار رو واکسنش ۲.۳سالت اول بعدش حوله گرم کن بزار روش ،قطره هم دوبرابر وزن هر ۶ساعت بهش بده

دوساعت قبلش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده، موقع واکسن زدنم سعی کن ی اسباب بازی که دوست داره با خودت ببر حواسشو پرت کن نترسه بچه خدایی نکرده، بعد واکسن هم 4ساعت ی بار قطره استامینوفن بده