۵ پاسخ

وقتی از خواب پا میشه بهش بده گرسنس فکر کنم بخوره چون دختر خودمم همینجوره چیزی جز غذا بهش نده بعد از غذا خواست بهش شیر بده😋

سرلاک بده عالیه هم خوشمزست هم مقوی

عزیزم رقیق درست کن شبا با شیشه تو خواب بده بخوره تپلی بشه من که اینکارو میکنم‌‌‌...

ارد برنج و مقداری بادام آسیاب شده و اندازه نوک انگشت نبات بزار باهم بپزه بعد که زیرشو خاموش کردی کمی موز له شده قاطی کن کوچولوها خیلی استقبال میکنن من یک پیمانه هم شیر خشک قاطی میکنم پسرم خیلی دوست داره امتحان کن انشالله ک خوشش بیاد

نگرانی نداره دختر منم دوست نداره