۷ پاسخ

کاملا طبیعیه
وقتی دل درد داره
بیشتر بالا میاره
سعی کنید شیر ندید
برای آروک کردنش میتپنین ببریدش حموم یا تو ماشین دور بزنید و یا بغلش کنید راه برید درضمن قطره کولیک خارجی هم خییلیی اثر گذاره.

ممکنه رفلاکس داشته باشه .چون رفلاکس معمولا از ۲۰ رورگی خودشو نشون میده حتما ببرش دکتر

دکتر ببر، احتمال زیاد کولیک داره و رفلاکس

نگران نباش شیر زیاد نده فردا ببر دکتر آروغشم حتما بگیر بعد خوردن

احتمالا رفلاکس داره دختر منم اونجوریه میخوره بالا میاره به پهلو بخوابونش

عزیزم پاشو ببرش اورژانس،اگه میگی چند ساعته خب یه متخصص باید ببینتش حتما،دارو میده خوب میشه اصلا نگران نباش

عاروقشو میگیری؟