۱۱ پاسخ

وااای نه ندید
طفلی سیر نمیشه که نمیخوابه
شبا موقع خواب ۳۰ سی سی بهش شیر خشک بدید ۲ ۳ ساعت میخوابه
الکی مقاومت نکنید و تعصب به شیر خشک نخوردن نداشته باشید.
گناه داره طفلی ضرر گرسنگی روی رشد جسم و اعصاب نی نی بیستر از خوردن شیر خشکه.

وقتی شیرت کمه برای خواب به گل گاو زبون احتیاج نداره بهش شیر خشک بده...و اصلا هم شیر خشک نان نخر اصلا یخورده گرون تر و مارک دیگ مثل آپتامین یا گیگوز یا ببلاک

عزیزم اینارو بخور خوبه

اصلا ندی عزیز،شاید سیر نمیشه ک نمیخوابه،بکم بیشتر سینه رو تو دهنش نگه دار تا به شیر بیای،خرما و شیر و چیزای شیرافزا مث کنجد و رازیانه اینا مصرف کن،اگه دیدی بازم وضعیت همونه شیر خشک بده شبا!در حد یه پیمانه درست کن بده بخوره راحت بخوابه

رازیانه برای اینکه شیر زیاد بشه خوبه عزیزم

هیچی به بچه نده ،خب شیر خشک واسه همین وقتاست دیگه

نه خانوم به بچه هیچی جز شیر ندین لطفا .واسه زیاد شدن شیر قطره شیر افزا بگیرین.پودر رازیانه خود رازیانه مصرف کنین. دو تا ماساژ هم هست ماساژ سینه تو حمام زیر دوش آبگرم .ماساژ دو طرف ستون فقرات از کمر رو به بالا و گردن با مشت به صورت دایره ای‌ و مایعات و آب زیاد بخورین.حتما جواب میگیرین.

پودر گالاکتومید بخور خیلی خوبه .خوابم خیلی برا افزایش شیر مهمه

گل گاو زبون به نوزاد؟؟؟؟؟ بچه گناه داره که بخاطر خواب بخواین هر چیزی بهش بدین

ممنون از همگی بابت راهنماییتون🌹

🤯🤯 اصلا این کارو نکنیدا . شیر خشک بدید خوب