۹ پاسخ

تا می تونی ملین بخور. مثل آب سیب, زرد آلو, شیر, آلو یا هرچی که خودت می دونی می زنه به شکمت. پماد مقعدی هم بگیر که زخم ایجاد نشه و اگه شده برطرف بشه. البته من خودم دو بار دکتر رفتم. ولی تا مراعات نکنی فایده نداره. زخمت خوب میشه. دوباره یبوست و روز از نو روزی از نو. من الان که 4 ماه گذشته, کمی بهتر شدم. البته من دخترم کولیک هم داشت خیلی پرهیز غذایی می کردم. یبوستم رو تشدید می کرد.

منهم همینطورم شدید درد دارم باید پماد مقعدی بخری انتی فیشر باریج واینکه روزانه اب بخوری وکیوی شکمت نرم میشه یا ماست باگل محمدی قاطی کنی روزانه بخوری

عزیزم منم همینجورم بعد ۴ ماهو خورده ای دکترم گف خوب میشه ب مرور فقط چیزای ملین زیاد بخور ک یبوست نگیری

برنج و نون کمتر بخور . میوه جات با گوشتش بخور. شربت لاکسی ژل ۳بار در روز بخور.
در روز هر ۲بار مقعدت و با پماد ویتامین آد چرب کن هم بیرون هم داخل.
شیاف انتی فیشر یا پمادش و بگیر بزن تا یک هفته
در روز ۳بار توی اب گرم بشین

وای منم اینجوری ام..دو روز که نرم دسشویی زودی.شیاف بیزاکودین استفاده میکنم...بعد اینکه لواشک بخور و انجیر خیس کن بخور.من با اینا خوبم

ای وا منم همین درد دارم راضی نمیشم برم سرویس بهداشتی بعضی وقت ها شربت انجیر میخورم

بعد هر بار دستشویی کردن از شیاف آنتی هموروئید استفاده کن منم الان یک هفتع دارم استفاده میکنم از دردش کم میکنه امتحان کن. کمپوت گلابی هم بخور

کمپوت گلابی بخور حتما

خاک شیر بخور بریز تو آب سرد