۴ پاسخ

نه عزیزم ولی سعی کن تو خواب یه بار بهش شیر بدی من دخترم ساعت ۲ میخوابه تا فردا ساعت ۱۱ بیدار نمیشه ولی من صبح ساعت ۷ یه بار بهش شیر میدم تو خواب که گشنه نمونه

خوشبحالت خواهر بچه من تا صبح بیداره کمر نمونده واسم لاغر شدم از بس راه میبرمش واریس گرفته پاهام دست کوچلوتو بکش سر دختر منم خوب بخوابه دعا کن خوابش خوب شه خودشم مشکلی نداشته باشه بخدا داغونم😢😢😢😢😭😭😭😭😪😪😴😴

برو خداروسکر کن که میخوابه هیچ مشکلی پیش نمیاد حتما بچت تپل هم هست

اگه هر ۲ ۳ ساعت بیدارشه شیر بخوره نه چه مشکلی خیلیم خوبه و راحتی