خانما من میتونم اب هویج بخورم؟

۵ پاسخ

به من که گفتن نخورین ویتامین آ زیاد باعث نقص عضو میشه

بله چرا نتونی
درستع که میگن هویج ویتامین آ داره و خوب نیست اما شما از دکترت بپرس ویتامین آ موجود در هویج با بتاکاروتن هست و ضرر نداره.البته اینجورم نباشه زیاده روی کنید.

گاهی کم بخوری مشکل نداره ولی هر روز یا زیاد مشکل درست میکنه

میگن نخوری بهتره ویتامین آ دارا و باعث باز شدن دهانه ی رحم میشه گلم

اره عزیزم میتونی ولی زیاد روی نکن حداقل یک لیوان بیشتر نخور،آب هویچ برای رشد اسخوان ها و بینایی عالیه،ولی ضعیف شدن چشم مادر جلو گیری میکنه،خیلیم اهن داره،بخور ولی سعی کن سه چهار روزی یه لیوان ن هر روز