سلام براي درمان نفخ نوزاد دوماهه چكار كنم

۶ پاسخ

سلام شربت اهورا نی نی براش بگیر خیلی زود ساکت میشه، پاهاشو ببر تو شکمش وصاف کن،بعد شیر خوردن حتما آروغشو بگیر وحدود ۱۵ دقیقه روی شونت نگهش دار

چهار زیر از عطاری بگیر بخور مفیده

بهش دايميتيكون بده روزي ٤ قطره صب و شب خيلي تاثير داره

حبوبات نخور عزیزم چیزای نفاخم نخور قطره کولیکیز بده

عزیزم گانرمچر خودتم چیزها نفخ اور مثل نخود لوبیا درکل حبوبات نخور

سلام چیزای که نفخ داره نخورین.من دخترمو بردم دکتر نفخ داشت و کولیک شدید بهش اهورا نی نی و پدی لاکت داد.ببریدش پیش دکتر.اگه شیرخشک استفاده میکنید احتمالا ازشیرخشک هم هست