۹ پاسخ

عزیزم چرا دوست داری حالت تهوع داشته باشی فکر میکنی خوبه بخدا از همه چی بدم میاد همش حالت تهوع دیوونم
کرده خوش شانسی ک نداری من سر بارداری اولم اصلا نداشتم الان دخترم صحیح و سالمه سه سالشه

نترس هنوز زوده کمکم شروع میشه
ولی هستن کسایی ک اصلا ندارن من اصلا نفهمیدم حالت تهوع بارداری چی هس

بله من😄خداروشکر این دوره برا من خیلی خوش و خرم میگذره

بله عزیزم من اصلا حالت تهوع ندارم

عزیزم خداروشکررررر ک نداری بهتر اصلاهم بهش فکر نکن بعضی ها دارن بعضی ها ندارن

منم هفته ششم حالت تهوع نداشتم
الانم که هفته هشتمم زیاد حالت تهوع ندارم
تا حالا هم استفراغ نداشتم
همه ک مث هم نیستن عزیزم

وای عزیزم منم مث شما بودم همش میگفتم حامله نیستم ولی همین که وارد ماه سوم شدم تهوع و استفراغ گرفتم با معده درد

سلام منم نداشتم که تازه از امشب شروع شد

خخخخ ن عزیزم منم نداشتم عادیه تازه باید خداروشکر کنی