۶ پاسخ

اگه شیرخودتون رو میخوره ترنجبین بدین تند تند هم شیرش بدین میدونم میگن ب نوزاد جیزی جز شیرندین ولی چاره چیه زردی دورازجون خیلی ضررداره

من دخترم هم ۱۳ بود با همین قطره پاییم اومد قرص هم اینو داد ولی دو بار بش داشتم فقط نصف قرص تو شیر. ولی قطره بیلی ناستر خیلی خوبه و بیشتر به دخترم شیر خشک میدادم تا شیر خودم

همون قرص فنوباربیتال خوبه منم ب بچم دادم به من گفت هر دوازده ساعت یک چهارم با آب جوشیده سرد حل کنم بدم بش تا چهلم خوب میشه انشالله

عزیزم تند تند بھش شیربدہ و شیرخشت استفادہ کن من ھردوتابچم زردی داشتن ولی زیردستگاہ نبردم و شیرخشت میدادم وخودم غذاھایی رومراعات میکردم

سلام دخترمن سه روز نگهداتشن زردی صورت 11سینه 7و رون پا6بود بعد هم اوردیم ی شب دستکاه اوردیم م اصلا نموند داخلش دیکه ترنحبین میدادیم شکمش تند تند کارمیکرد و شیرخشک دادیم تا خداروشکر دوروزه خوب شد

حجامت پشت گوش خیلی خوبه انجام بدید