۶ پاسخ

به غذاهایی که میخوری ربط داره.غذاهای نفاخ اصلا نخور .قطره کولیک هم عالیه هر۶ساعت۱۰قطره .پسر منم شکمش هر دوسه روز کار میکنه،روزی دو سه لیوان خاکشیر و آلو خیلی موثره حتما امتحان کن.

اگه شیر خوتو میخوره مواد نفاخ حبوبات شیرو لبنیات گاوی کنجد اینارو نخور روزی1قطره روغن زیتون تا 3روز عالیه معجزه میکنه

شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت

سلام عزیزم مشکلی نیس.میتونے واسش کولیک بخرے.شکم پسر من۱۰روز کار نمیکنہ.اخرش مجبور شیاف بذارم براش.منتھے ب تغذیہ خودمون بستگے دارہ.

عزیزم شکمش رو با روغن زیتون ب صورت
عقربه ساعت ماساژ بده. یکمم دور مقعد بچه رو با روغن چرب کن. میتونی یکمم بهش اب قند بده شکمش کار میکنه

شیر خودتو میخوره یا شیر خشک؟