۱۳ پاسخ

سزارین بهتره عالی شیک و مجلسی😄😃

من سزارین زایمان کردم راضی هستم ولی هیچی ب خوبی طبیعی نیست

سزارین خیلی خیلی بهتره، من نزدیک ۱۲ ساعت درد طبیعی کشیدم
اما بعد سزارین شدم، واقعا خیلی خیلی بهتر بود
از روز اول هم راحت کارهامو انجام دادم، الان که ۴ ماه میگذره ، فقط اگه خیلی دقت کنی رد بخیه دیده میشه
بی حس نیست ‌ و راحت هم دراز نشست میرم

من سزارین کردم خیلی خوب بود درد طبیعی رو تو بارداری قبلیم کشیدم بچم سقط شد خیلی هم اذیت شدم ولی ایندفعه خیلی خوب بود دکترم هم عالی بود

من خودم سزارین شدم.اما کاش سزارین نمیکردم .خیلی سخته درد عجیبی داره الان دوماه ک زایمان کردم ولی سرما ک میخوره بهش درد میگیره خیلی اذیت میشم.اما طبیعی هم واقعا سخته چن تا از دورو بریامون انجام دادن تجربه بدی داشتن

هرکی هرچقدرم از سزارین راضی باشه ب اندازه طبیعی راضی نیست این مطمئن باشین توسزارین اکثریت کمرددرددارن همش میگن سنگین نمیتونن بلتدکنن موقع سرما جای بخیه هاشون دردمیکنه یا جای امپولشون دردمیکنه واینکه بعدسز کیست هست چسبندگی رحم هست ولی طبیعی نه تازه هرچی عفونتم داری توطبیعی میریزه میره خیلی عالیه منکه راضیم اگ باز زایمان کنم طبیعی میکنم...

به نظر من سزارین خیلی بهتره من خودم طبیعی بودم خییلی خیلی بد بود

خب صد درصد طبیعی . سزارین کمردرد و بی حسی شکم و... میاره

من طبیعی زایمان کردم خیلی راضیم خیلی زودم خوب شدم خدایی عالیهههه

من هزار بارم برگردم عقب بازززز طبیعی👌👌👌

من طبیعی بودم خواهرم دوماه قبل تر از من سزارین شد هنوز گاهی جای بخیه هاش اگه ضربه بخوره درد میاد اوایل هم تا دوهفته سختش بود کاراشو بکنه ولی من از همون روز اول راحت بودم
البته داریم کسی هم ک عوارض دارو باعث سر درد و گردن دردش شده تا دوسال
من ک ب نظرم طبیعی بهتره

من سزارین کردم به نظرم عالی بود البته به دکترم بستگی داره

من که راضی ام فقط چون بی حسی اپیدورال انتخاب کردم کمرم اولاش به شدت درد میکرد الان بهترم خداروشکر