۵ پاسخ

دختر من تا دوماهگی کولیک داشت بعد کم کم خوب شد سه ماهگی کامل خوب شد

بعدهربارشیردهی حتمن اروغشوبگیر حتمن بعدم سعی کن سرساعت شیربدی خودت چیزانفاخ نخور مایعاتتو زیادکن

رایبد از یک ماهگی رفلاکس داشت الان خدا رو شکر بهتر شده

دختر من الحمد الله کولیکش خوب شده ,البته من هنوز چیزای نفاخ نمی خورم,چیزایی مثل لبنیات ,خیار مرکبات ,بادمجون ,و...,برا رفلاکس رانیتدین دکتر داد هر کاری کردم نخورد,خودم دارو می خورم ,یه شربت به نام اندامین تا یه هفته بهش دادم ,ضد استفراغ بود دیگه استفراغ نکرد سه روز هر۸ساعت یه سی سی بعد ۴روز هر۱۲ساعت یه سی سی

ما که فعلا درگیریم ولی پسر اولم تا 3ماهگی کولیک داشت تا6ماهگی رفلاکس