۴ پاسخ

سرلاک‌حریره بادام با سویق بهش بدین خیلی خوشمزس.باشیرو جودوسرپرک و موز و خرماهم‌میتونیدمیانوعده خوشمزه درست کنید

سلام من برای پسرم سرلاک گندم خرما و گندم موز براش گرفتم
صبحونه فرنی یا حریره بهش میدم ناهار سوپ با موادی که مجازه تو این ماه بهش میدم سرلاک و موز و چیزای دیگه هم در طول روز اگه میل داشته باشه بهش میدم

موزو خرماخوشمزس عزیزم

من سرلاک میوه وگندم وگندم وخرما صبونه میدم بعد سوپ مرغ وگوشت توش برنج وسیب زمینی وجوانه گندم اینا