۴ پاسخ

من کتاب الکترونیکی خانوم دکتر رویا نوری رو میخونم که طبق آخرین تغییرات نظریه سازمان بهداشت جهانی بروز رسانیش کردن . خیلی مفید بوده و جواب تمام سوالهامو داره .

من ی کانال تو تلگرام دارم ک مطالبشو میخونم مفیده
بیشتر ب تربیت بچه های فامیل توجه میکنم و خودم میبینم تربیت کدوم بهتره و از اونا الگو میگیرم

من سعی میکنم رفتارخودم و همسرم رو اصلاح کنم بچه خودش درست بارمیاداگه رفتارپدرمادردرست باشه

تو فضای مجازی هر چیم بخونی انگار نه انگار زود آدم یادش میره .کتاب خیلی بهتره