۸ پاسخ

عزیزم دختر منم اینجوریه از یه ماه به بعد قطره کولیکیز گرفتم دادم بهش خیلی خوب شده خداروشکر
تو بوروشورش نوشته چقد باید به بچه ۱ ماهه بدی
۱۰ قطره باید بدی که میشه ۵% رو قطره چکان مخصوصش علامت داره

بله عزیزم حتما به دکتر ببره

کولیک داره عزیزم
با دکترش مشورت کنید دکتر دخترم بهش کامی کام داد خیلی عالی بود برای نفخ شکمش و راحت دفع میکنه.
قطره دایمتین هم داد اونم خوب بوده براش
قبلا کولیکز و گریپ میکسچر میخورد دیگه بهش جواب نمیداد این دوتا خیلی بهش جواب داده امتحان کنید.

عزیزم کولیک داره ، دو ماه مرکبات ، بنیات و سبزیجات نفاخ و حبوبات نخور ، میتونی قطره دایمتیکون بدی بهش اما بنظرم خیییلی موثر نیست ... کولیک داره ،تو بچه ها متفاوته از سه ماه تا ۶ ماه طود میکشه ، گرم کنی شکمشو ارومتر میشه ... بعد از یکماهگی نیتونی قطره کولیکز بده بهش هر موقع درد داشت ۵ قطره بدا بهش معجزه میکنه

کولیک داره عزیزم ببرش متخصص اطفال

دل درد داره بچه رو كوليف بده

نوزاداهمه رفلکس دارن پاهاشو کمی ورزش بدی

سلام دل پیچه گرفته و شاید کولیک داره ببر دکتردارو بهش بده اروم بشه