۸ پاسخ

پسر من نزدیک پنج ماهشه با اینکه شیرخشکم میخوره هر یک ساعتو نیم بیدار میشه برا شیر
همه همینن خواهر 😂اینکه میگن شیرخشک بده بیشتر بخوابه هم الکیه پسر من از اول شیرخشک میخورده هیچ بیشتری نخوابیده 🤣

عزیزم طبیعییه.....حوصله به خرج کن...به مروررردرس میشه کم کم بزرگ بشه ساعتاشم کم میشه

Khob azizam age shire khodeto mikhore tabiyi hast age mikhay bishtat bekhabe shir khoshk bede

دخترمن نزدیک پنج ماهشه شبا هر ۴۵دقیقه بیدار میشه با اینکه شیرخشک هم میخوره کلافم کرده

سلام ھمینہ دگ.ولی شاید سیر نمیشہ.سعے کن خوابیدنے بدے ک سیر بشہ دیر تر بلند میشہ

عزیزم پسرم 2،3روز دیگ 6ماهش میشه با اینکه غذاخوره بیدار میشه سر 2ساعت
طبیعیه 😑

عزیزم از شیرت سیر نمیشه خودتون و تقویت کنید آبگوشت و ماکارانی نوشابه چیزایی که شیرو زیاد میکنه شبا بخورید شب هم بعد از شیر دادن بیسگوئیت ساقه طلایی بخورید خیلی شیرتون خوب میشه و سیر میشه
ولی هر ۳.۴ ساعت یک بار بهش بدید چون قندش افت میکنه

طبیعی چو ن خیلی زود گرسنه میشن بعد چند ماه خوابشون تنظیم میشه